Geberit Logo
Geberit-toiminnot

Geberit-toiminnot

Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy

Geberit DuoFresh-hajunpoistotoiminto

Geberit DuoFresh -moduuli varmistaa raikkaan ilman kylpyhuoneeseen poistamalla epämiellyttävät hajut suoraan wc-istuimen kautta, ennen kuin ne ehtivät levitä.Hajunpoistoyksikkö kytkeytyy automaattisesti päälle ja sammuu uudelleen, kun ilman raikastustoiminto on valmis.

DuoFresh Stick
DuoFresh Stick
DuoFresh Stick

Geberit DuoFresh -raikastinpuikot

Tämä ei voisi olla yksinkertaisempaa: Avaa Geberit -huuhtelupainike kääntämällä sitä sivulle päin, aseta DuoFresh -raikastinpuikko paikalleen ja sulje huuhtelupainikkeen levy. Lisävarusteena saatava Geberit DuoFresh -lisäosa sopii useimpiin Geberit -huuhtelupainikkeisiin Sigma-sarjassa.

Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light

Geberit DuoFresh – integroidulla mukavuusvalolla

Huuhtelupainikkeen takana oleva mukavuusvalo luo yöllisellä käynnillä WC-tilaan hienovaraista valaistusta. Valoa ohjaa lähestymisanturi. Se huolehtii hajunopoistotoiminnon ja mukavuusvalon automaattisesta kytkemisestä päälle ja pois, ja sitä voi säätää yksilöllisesti sovelluksen avulla.

Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50

Huomaamaton mutta luotettava

Geberit varmistaa ylivoimaisen mukavuuden ja kestävyyden seinän takana. Kaikki, mikä jää näkyville, on yhdyskohta tekniikkaan: huuhtelupainike. Huuhtelupainikevalintasi on tärkeä, koska se on näkyvissä monia vuosia. Valitse laajasta valikoimastamme huuhtelupainike, josta pidät eniten ja joka sopii parhaiten kylpyhuoneeseesi.

Geberit Sigma21
Geberit Sigma21
Geberit Sigma21

Esteettiset pyöreät linjat rentouttavaan kylpyhuonekokemukseen

On mahdotonta parantaa pyöreitä muotoja; niitä voi vain järjestellä uudestaan. Geberit-huuhtelupainikkeet käyttävät uusia tulkintoja pyöreistä muodoista mukauttaen ne tämän päivän trendeihin. Valinnan varaa on joka makuun: Reunuksen kanssa tai ilman - Täydellisesti hiottujen reunojen kanssa - Harmonisesti rinnakkain tai sisäkkäin – Sinä päätät.

Sigma80
Sigma80
Sigma80

Elektronista hygieniaa

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan yhä harvempi haluaa koskea käsin wc:n huuhtelupainikkeeseen – sen sijaan ihmiset hakevat yhä enemmän tekniikkaa, joka mahdollistaa kosketusvapaan huuhtelun. Tarjoamalla elektronisen wc-huuhtelun infrapunasensoritekniikalla, Geberitiltä löytyy ratkaisu tähän kasvavaan tarpeeseen.

Sigma50 Individual
Sigma50 Individual
Sigma50 Individual

Sinun kylpyhuoneesi, sinun sisustuksesi

Luo kylpyhuone omalla tyylilläsi ja tarpeitasi vastaamaan – huone kokonaan sinulle. Sisusta kylpyhuoneesi täysin persoonallisilla tuote- ja materiaalivalinnoilla. Voit yksilöidä Geberit -huuhtelupainikkeen pinnan Sigma21 ja Sigma50 -huuhtelupainikkeissa. Valitse pintamateriaali, joka sopii täydellisesti kylpyhuoneeseesi tai vaikka kuva omalla aiheellasi - Luovuudellasi ei ole rajoja.

Geberit iCon WC with Type 10 IR
Geberit iCon WC with Type 10 IR
Geberit iCon WC with Type 10 IR

Ylivoimaista mukavuutta

Etähuuhtelutoiminto on monipuolinen ratkaisu erilaisiin tilaratkaisuihin. Geberit tarjoaa monenlaisia etähuuhtelupainikkeita, jotka käyttävät pneumatiikkaa ja jotka voidaan asentaa 1,70 metrin etäisyydelle säiliöstä. Huuhteluohjaimen sijoittaminen eri paikkaan mahdollistaa kylpyhuoneen yksilöllisen suunnittelun. Etähuuhtelutoiminto on hyvä vaihtoehto Geberit Omega -piilosäiliöelementin kanssa, jonka matala asennuskorkeus aiheuttaa WC:n kannen avautumisen huuhtelupainikkeen päälle.

Mitä teet seuraavaksi?

Tuotetiedot

Tutustu tuotteisiin online-tuotekatalogissa, jossa näet huuhtelupainikkeiden tuotenumerot, tekniset tiedot, koot, värit, materiaalit, asennus- ja huolto-ohjeet sekä lisätarvikkeet. Voit lisätä tuotteita muistilistalle ja tulostaa oman tuoteluettelon vaikkapa jälleenmyyjälle lähetettäväksi.

Tuotetietoihin

Inspiroidu

Tutustu runsaisiin vinkkeihin ja mahdollisuuksiin, miten voit järjestää kylpyhuoneesi uudelleen tai lisätä sen arvoa. Valitset vain suosikkisi ja saat selkeän yhteenvedon sitoumuksetta. Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään tarvittaessa.

Hae inspiraatiota

Jälleenmyyjämme

Etsi hakumme avulla lähettyvilläsi sijaitsevat jälleenmyyjämme.

Jälleenmyyjähakuun